Тоники / Напитки

Кока-Кола
330 | 290-
Кока-Кола Зеро
330 | 290-
Фанта
330 | 290-
Спрайт
330 | 290-
Fever-Tree Cucumber Tonic
200 | 410-
Ред Булл
250 | 350-
Fever-Tree Ginger ale
200 | 410-
Fever-Tree Elderflover Tonik
200 | 410-